Empresa

A Exland Excavacions i Transports, S.L. compartim els mateixos objectius que els nostres clients.

Valors de l’empresa

La fortalesa d’Exland Excavacions i Transports, S.L. es fonamenta en uns valors que defineixen els principis ètics, i que donen forma a una empresa que treballa, dia a dia, perquè aquests estiguin sempre presents en cada un dels projectes realitzats.

EXLAND avança cap a la sostenibilitat amb la Instal·lació de panells fotovoltaics

EXLAND fa un pas més en el seu compromís cap a la sostenibilitat introduint un nou model de consum respectuós amb el medi.

Aquest projecte, finançat pels Fons Next Generation EU dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència, és part de la nostra estratègia per assolir un consum i producció d’energia 100% renovable i de les iniciatives centrades en la transició cap a energies més sostenibles que contribueixin a la reducció d’emissions de CO2.

Treball en equip

Junts arribem més lluny. Un treball conjunt i cooperatiu, que uneix l’esforç i el talent de cada un dels integrants de l’equip, per tal d’assolir els objectius plantejats i realitzar un treball impecable.

Professionals especialitzats

L’equip humà altament qualificat i especialitzat en cada una de les àrees de treball d’Exland actua amb competència, eficàcia i coneixement exhaustiu en cada un projecte realitzats, aportant professionalitat, rigor i coneixement tècnic.

Seguretat per sobre de tot

La seguretat és un element fonamental, bàsic i indispensable a Exland. És present en cada un dels diferents treballs i processos que es realitzen a la companyia i sempre amb la complicitat de tots els treballadors, tècnics i directius de l’empresa.

Rigorositat en els terminis

Parc de maquinària i equip de professionals tècnics que garanteixen el compliment dels terminis d’entrega d’execució de les obres dins els terminis establerts, mantenint la qualitat, professionalitat i rigor amb els que treballa Exland.

Compromesos amb la feina ben feta

Una metodologia de treball centrada en la millora contínua dels processos productius i operatius de la companyia, amb l’objectiu de millorar l’eficiència i eficàcia en tots els projectes executats, buscant sempre oferir el millor servei i qualitat al millor preu.

Compromesos amb la nostra feina

Una trajectòria avalada per la confiança dels nostres clients i construïda amb la vocació de fer la feina ben feta.

Satisfets

Més de 300 clients han confiat en nosaltres.

Continuem avançant

Descobreix per què ens han escollit per als seus treballs i per què continuen fent-ho.